top of page

Drink

Rucsi Crystalline.png

LEV LIVET GENNEM
DIN  SJÆLS VISDOM

Jeg bringer dig svar og guider dig mod klare valg og strategier i alle aspekter af dit liv, og bidrager med løsninger til de forhindringer, der står i vejen for, hvad du har til hensigt at opnå i dette liv.

For mig handler det om at assistere dig med bedre at forstå din unikke livsbane, ved at forbinde dig til din egen indre stemme.

RS WEBSITE Images (1000 × 1000 px) (2).png

"Mine klienter ser mit arbejde som coach og terapeut ved at bruge mit mediumskab som et værktøj".

- RUCSI SARBU

MINE YDELSER

Intuitiv rådgivning og energi healing er blevet et uundværligt værktøj for dem, der søger nye og alternative perspektiver, frisk indsigt og en dybere forståelse, både for enkeltpersoner og virksomheder.

,

Det er for alle, uanset professionel baggrund eller alder (skal blot bekræftes fra forældre eller værger, hvis du er mindreårig).

 

Tricket er at dykke ned i elementerne uden faste forventninger. Så gå til det med et åbent sind, lad din nysgerrighed tage føringen, og stil spørgsmål, mens vi begiver os ud på denne rejse sammen.

Ikke sikker på, om det er noget for dig eller nysgerrig omkring min måde at gå til mit arbejde på? Fortsæt med at scrolle for mere info!

INTUITIVT GUIDEDE SESSIONER & KANALISERING AF DIN SJÆLS VIDEN 

Forestil dig vores sessioner som et personligt eventyr i dit nuværende og potentielle fremtidige liv - en blanding af indsigt, frigørelse, bevidsthed, healing og vejledning.

,

Hver session er unik og skræddersyet til at passe til dine behov lige i øjeblikket. Du er i kontrol - vælg 'hvordan' og 'hvornår'. Uanset om du foretrækker en live-session online, ansigt-til-ansigt eller en optaget session, handler det om, hvad der resonerer hos dig i øjeblikket.

 

Tænk på de optagede sessioner som vores værktøj, der er velegnet til at dykke ned i og forstå eksterne forhold som bolig, samarbejder, relationer, globale begivenheder, you name it. På den anden side er live-sessioner mere velegnede til at tage fat på de indre dybere skift og de livsforandrende situationer, der udspiller sig i dit liv.

,

I både live og optagede sessioner er vi som høgeøjede detektiver, der undersøger de konkrete aspekter af dit liv og afkoder, hvad der venter forude. Vi zoomer ind og ud og kaster lys over områder, hvor du virkelig har magten til at gøre en forskel, uanset om det er at fjerne forhindringer, finjustere din indre forståelse og energi eller give din virksomhed en helt ny bane.

Finance and Growth.png

INTUITIVE RÅDGIVNING "LIVSLINE"

RS WEBSITE Images (1000 × 1000 px).png

Hvis du har brug for en stabil strøm af intuitiv visdom og healing, især når de brændende spørgsmål bare ikke kan vente, så kan det her ydelse være lige noget for dig.

Med det månedlige Intuitive rådgivnings Livline-abonnement får du VIP-adgang til min mediumskab og intuitive færdigheder, når du har brug for det. Det er som at have 1:1-sessioner drysset ud over måneden, tilpasset det, du har brug for lige i øjeblikket.

Og hvis du nogensinde føler, at det er tid til en pause, kan du til enhver tid opsige dit abonnement. Bare en heads-up dog, der er begrænsede pladser tilgængelige, og det er primært skabt til dem, der allerede har erfaring med mindst én 1:1-session.

ENERGI-HEALING GENNEM FORLØSNING AF FASTLÅSTE FØLELSER

Med hjælp fra 'The Emotion Code' fungerer jeg som detektiv for at finde og frigøre de snedige følelsesmæssige blokeringer, som gamle tankemønstre, overbevisninger og ubevidst programmering, der har overopholdt sig i din krop.

Disse følelsesmæssige blokeringer kan stå bag ting som angst, depression og forhindringer i kærlighed og glæde. De kan endda påvirke kroppens væv, forårsage smerte og endda invitere ind nogle uvelkomne sundhedsproblemer.

At frigøre disse blokeringer skaber gunstige betingelser for helbredelse og gør fysiske og følelsesmæssige udfordringer mere håndterbare.

I en session tager vi en rejse for at indkredse og fjerne de konkrete indespærrede følelser, der kan lege gemmeleg med dine fremskridt i at nå dine mål eller skabe ubehag i din hverdag.

RS WEBSITE Images (1000 × 1000 px) (3).png
Rucsi Crystalline.png

HVAD KOSTER DET?

Her er en oversigt over de forskellige priser og ydelser, jeg tilbyder. Alle ydelser udføres på samme professionelle måde, og de garanterer alle et højt niveau af kvalitet. Der er ikke én, der er bedre end den anden, men de giver dig mulighed for at vælge ud fra din tilgængelige tid og budget.

Er jeg nogt for dig?

USIKKER PÅ OM DET ER NOGET FOR DIG?

Jeg tilbyder ydelser, der omfavner den naturlige balance i vores menneskelige natur, og blander rationelle og intuitive tilgange, når vi navigerer i livets situationer.

,

Selvom jeg har fuld tillid til mine intuitive evner, forstår jeg, at jeg måske ikke forbinder mig med alle. Forskellige faktorer som personlighed, kemi, energifrekvenser og ydre påvirkninger kan spille en rolle i dette. Det er også min overbevisning, at ikke alle psykiske medier kan læse for alle, da der skal være et psykisk link.

Hvis du er usikker på, om jeg er det perfekte match for din livsrejse, kan du i nedenstående finde flere informationer, der kan hjælpe dig med at beslutte.

Lad os udforske nogle aspekter, der måske antyder, at jeg (ikke) er det rette match for dig:

01

Som medie og intuitiv rådgiver strækker min rejse sig ud over mine individuelle evner og forbinder med noget større. Jeg følger ikke fastlåste coaching eller terapi teorier, lærebøger eller værktøjer. I stedet er mit mediumskab en blanding af mange års praksis, pædagogisk indsigt og livslektioner, der danner en fleksibel ramme, der former min tilgang med varme og forståelse.

HVEM ER RUCSI SARBU?

 • At rydde følelsesmæssige blokeringer,

 • Navigere i forhold - om det er i venskaber, strategiske samarbejder, familiære dynamikker eller romantik.

 • Manifestere og materialisere et autentisk live og potentiel vækst,

 • Finde det rette sted og timing til tingene, ved at agere som en kurator for deres livserfaringer,

 • Forenkle deres hverdag, 

 • Give slip på byrder, de ikke behøver at bære eller tynges af,

 • Omfavne og være okay med deres tankemåde, og meget mere. 

Rejsen mod klarhed og selvbevidsthed tilbyder talrige veje. Du kan f.eks. vælge at arbejde med en rådgiver, en forretningskonsulent, en coach eller terapeut for en mere traditionel og klinisk tilgang, udforske det mystiske med en tarotlæser og clairvoyant, eller begive dig ud på en transformerende rejse med mig. I vores sessioner blander vi intuitive indsigter og downloads med coaching- og terapiprincipper, hvilket giver en unik og skræddersyet oplevelse.

Ved at bruge mine intuitive evner, forbinder jeg mig til dit personlige energifelt og får adgang til oplysninger om din unikke menneskelige og sjæls rejse på tværs af forskellige tidslinjer - herunder tidligere, nuværende og fremtidige liv.

Jeg har evnen til at opfatte, forstå og tolke tankerne, følelserne og energien omkring dig. Derudover kommunikerer jeg med universel visdom og kollektive energifelter for at afsløre svar og guide dig mod dine næste skridt.

Velkommen til min verden. 🔮✨

 

Siden 2013 har jeg helhjertet omfavnet min rejse som en seer og alkymist – som en psykisk medium og Intuitiv rådgiver, med intentionen om at give uvurderlige svar, klare strategier og forståelse både i personligt liv og erhvervslivet.

Jeg elsker simpelthen, at jeg i dette liv har fået muligheden for at assistere andre med at rydde forvirring og smerte af vejen, hvilket gør dem i stand til at træffe klarere beslutninger og bevæge sig fremad med formål og emotionel autenticitet.

Det, der virkelig motiverer mig er at hjælpe mennesker med at:

 • Dyrke dyb selvbevidsthed,

 • Fremme troen på sig selv,

 • Forstå, hvad de står over for i øjeblikket og navigere deres vej fremad,

 • Excellere i deres karriere og virksomheder (dvs. opnå bedre resultater, forstå konkurrenter, mestre forhandling, forbedre arbejdsgiverrelationer, fornemme energien i rummet, opretholde situationsovervågning og imødekomme deres behov),

rucsi-24 copy.jpg
Rucsi Crystalline.png
bottom of page