top of page

Drink

Rucsi Crystalline.png

TRĂIEȘTE VIAȚA DUPĂ ÎNȚELEPCIUNEA SUFLETULUI TĂU

Aduc răspunsuri și te voi îndruma către alegeri și strategii clare în fiecare aspect al vieții tale, descurcând orice obstacole care stau în calea a ceea ce ești destinat să realizezi în această viață. 

Sunt aici pentru a te ajuta să înțelegi mai bine drumul tău unic în viață, conectându-te la propria ta voce interioară.

 

RS WEBSITE Images (1000 × 1000 px) (2).png

"Clienții îmi văd munca ca pe cea a unui coach și terapeut, folosindu-mi mediul de lucru ca un instrument."

- RUCSI SARBU

SERVICILE MELE

Explorarea Consilierii Intuitive și a Vindecării Energetice a devenit o unealtă indispensabilă pentru cei care caută perspective alternative, noi înțelegeri și o conexiune mai profundă, atât pentru indivizi, cât și pentru afaceri.

Este deschis pentru oricine, indiferent de experiența profesională sau vârstă (doar este nevoie de confirmarea părinților sau a tutorelui legal dacă ești minor).

Trucul este să te arunci în această experiență fără a avea așteptări preconcepute. Așadar, abordeaz-o cu mintea deschisă, lasă-ți curiozitatea să te ghideze și pune întrebări pe măsură ce începem această călătorie împreună.

Nu ești sigur dacă este pe gustul tău sau curios cu privire la procesul meu de lucru? Continuă să derulezi conținutul acestei pagini pentru mai multe informații!

ȘEDINȚE GHIDATE INTUITIV & CANALIZAREA SUFLETULUI TĂU

Imaginează-ți ședințele noastre ca pe o aventură personalizată în viața ta actuală și potențial viitoare - o combinație de perspicacitate, eliberare, conștientizare, vindecare și îndrumare.

Fiecare ședință este unică și făcută special pentru a-ți satisface nevoile, chiar în acel moment. Tu ești în control - alege "cum" și "când". Indiferent dacă preferi o ședință în direct sau o ședință înregistrată, totul se reduce la ceea ce rezonează cu tine în acel moment.

Gândește-te la ședințele înregistrate ca la instrumentul nostru potrivit pentru a explora și înțelege aspecte externe precum colaborările, relocațiile, relațiile, evenimentele globale, și altele. Pe de altă parte, ședințele live sunt mai potrivite pentru a accesa schimbările interioare mai profunde și situațiile care se desfășoară în viața ta.

Atât în ședințele live, cât și în cele înregistrate, suntem ca niște "detectivi cu ochi de șoim", examinând aspectele concrete ale vieții tale și descifrând ce urmează. Vom focusa și apoi ne vom retrage, punând lumina asupra zonelor în care ai cu adevărat puterea de a face o diferență, fie că este vorba de eliminarea obstacolelor, ajustarea înțelegerii și energiei interioare, sau de a da afacerii tale o traiectorie complet nouă.

Finance and Growth.png

GHIDARE INTUITIVĂ "LINIE DE VIAȚA"

RS WEBSITE Images (1000 × 1000 px).png

Dacă ai nevoie de un flux constant de ghidare intuitivă, mai ales atunci când acele întrebări arzătoare pur și simplu nu așteaptă, această serviciu este aici pentru tine.

Cu abonamentul lunar la Linia de Viață a Ghidării Intuitive, obții acces VIP la aptitudinile mele intuitive ori de câte ori ai nevoie. Este ca și cum ai avea ședințe 1:1 împrăștiate pe tot parcursul lunii, adaptate la ceea ce ai nevoie chiar în momentul respectiv.

 

Și dacă simți că este timpul pentru o pauză, poți anula abonamentul oricând. Doar o mică atenționare, însă, locurile sunt limitate și este creat în principal pentru cei care au avut deja cel puțin o ședință 1:1.

VINDECARE ENERGETICĂ PRIN ELIBERAREA EMOȚIILOR CAPTIVE

Cu ajutorul 'Codului Emoțional', jucăm rolul detectivului pentru a găsi și elibera acele blocări emoționale subtile, precum vechile tipare de gândire, credințele și programările inconștiente care și-au prelungit șederea în corpul tău.

Aceste blocări emoționale ar putea fi vinovatele din spatele problemelor precum anxietatea, depresia și obstacolele în calea iubirii și bucuriei. Ele pot chiar să afecteze țesuturile corpului tău, cauzând durere și chiar atragerea unor probleme de sănătate nedorite.

Eliberarea acestor blocări creează condiții favorabile pentru vindecare, făcând mai ușor de gestionat provocările fizice și emoționale.

Într-o sesiune, identificam și eliminam acele emoții captivate care ar putea împiedica progresul tău în atingerea obiectivelor sau care ar putea crea disconfort în viața ta de zi cu zi.

RS WEBSITE Images (1000 × 1000 px) (3).png
Rucsi Crystalline.png

CÂT COSTĂ?

o listă a diferitelor prețuri și servicii pe care le ofer. Toate serviciile sunt realizate în aceeași manieră profesională și toate garantează un nivel ridicat de calitate. Nu există unul mai bun decât celălalt, dar vă permit să alegeți în funcție de timpul și bugetul disponibil.

RO.png
este pentru tine?

NU EȘTI SIGUR DACĂ ACEASTA ESTE PENTRU TINE?

Ofer servicii care îmbrățișează echilibrul natural al naturii umane noastre, combinând abordări raționale și intuitive pe măsură ce navigăm prin situațiile vieții.

Deși am încredere în abilitățile mele, înțeleg că nu pot conecta cu toată lumea. Diverse factori precum personalitatea, chemie, alinierea energetică și influențele externe pot juca un rol în aceasta. De asemenea, cred că nu oricine poate contribui cu îndrumări intuitive pentru oricine, deoarece trebuie să existe o legătură psihică.

Dacă nu ești sigur dacă sunt potrivit pentru călătoria ta în viață, sunt fericita să furnizez mai multe informații pentru a te ajuta să decizi.

Să explorăm câteva aspecte care ar putea sugera că sunt (sau nu sunt) potrivită pentru tine:

01

Ca mediu psihic călătoria mea se extinde dincolo de capacitățile mele individuale, conectându-mă cu ceva mai mare. Nu urmez strict teoriile, manualele sau instrumentele de coaching sau terapie. În schimb, abilitățile mele sunt o combinație de ani de practică, înțelegeri educaționale și lecții de viață, formând un cadru flexibil care îmi modelează abordarea cu căldură și înțelegere.

CINE ESTE RUCSI SARBU?

 • Eliminarea blocajelor emoționale,

 • Navigarea în relații - fie că este vorba despre prietenii, colaborări strategice, dinamica familială sau romantism,

 • Manifestarea și materializarea unei vieți autentice,

 • Găsirea locului și momentului potrivit pentru lucruri, acționând ca un curator al experiențelor lor de viață,

 • Simplificarea existenței lor de zi cu zi,

 • Eliberarea povarălor pe care nu trebuie să le poarte sau să le leagă,

 • Acceptarea și să fie în regulă cu modul în care gândesc despre lucruri, și multe altele.  

 

Călătoria către claritate și auto-conștientizare oferă numeroase căi. De exemplu, puteți alege să lucrați cu un consilier, un consultant în afaceri, un antrenor sau terapeut pentru o abordare mai tradițională și clinică, să explorați misticul cu un cititor de tarot și clarvăzător, sau să vă angajați într-o călătorie transformatoare cu mine. În sesiunile noastre, amestecăm intuiții și descărcări intuitive cu principii de coaching și terapie, oferind o experiență unică și personalizată.

Utilizând abilitățile mele intuitive, mă conectez la câmpul tău energetic personal, accesând informații despre călătoria ta umană și sufletească unică în diverse linii temporale - inclusiv vieți trecute, prezente și viitoare.

Am capacitatea de a percepe, înțelege și interpreta gândurile, emoțiile și energia care te înconjoară. În plus, comunic cu înțelepciunea universală și câmpurile de energie colectivă pentru a dezvălui răspunsuri și pentru a te ghida către următorii pași ai tăi.

Bine ai venit în lumea mea. 🔮✨

Încă din 2013, am acceptat din toată inima călătoria mea ca văzător, căutător și alchimist. Fiind un Medium Psihic și Consilier Intuitiv, cu intenția de a oferi răspunsuri, strategii clare și înțelegere atât în viața personală, cât și în afaceri.

Îmi place simplu faptul că în această viață mi s-a oferit oportunitatea de a ajuta alți oameni să-și clarifice confuziile și durerea, permițându-le să ia decizii mai clare și să meargă înainte cu scop și autenticitate emoțională.

Ceea ce mă motivează cu adevărat este să-i ajut pe oameni să:

 

 • Cultive o conștiință de sine profundă,

 • Să își întărească încrederea în ei înșiși,

 • Să înțeleagă cu ce se confruntă în prezent și să-și navigheze drumul înainte,

 • Să exceleze în carierele și afacerile lor (adica, să obțină rezultate mai bune, să înțeleagă competiția, să domine negocierile, să îmbunătățească relațiile cu angajatorul, să simtă energia din cameră, să mențină conștientizarea situațională și să își satisfacă nevoile).

rucsi-24 copy.jpg
Rucsi Crystalline.png
bottom of page