Strategi, investering og advisory board

Står din virksomhed over for forandring? Er du i tvivl om den retning, din virksomhed skal følge? Har din virksomhed de rette inhouse-kompetencer, men er stagneret?

Jeg hjælper dig til positiv vækst gennem intuitiv rådgivning

Der er mange muligheder for at bruge intuitiv virksomhedsrådgivning, hvor fokus er at skabe positiv vækst ved intuitivt at kigge på strategier og investeringer med afsæt i virksomhedens egen DNA.

I min praksis rådgiver jeg mange virksomhedsejere og erhvervsledere i små og mellemstore virksomheder, som løbende vil holde sig opdateret ift. de potentialer, der ligger forud, når de skal fastlægge virksomhedens udvikling. De intuitive informationer er altid ledsaget af billeder på nuværende og fremtidige samfundstendenser/-forandringer. Flere bruger intuitiv virksomhedsrådgivning som et alternativ til et advisory board.

Din virksomhed behøver ikke have et akut behov. Du kan bruge intuitiv virksomhedssparring proaktivt, og således sikre dig, at du hele tiden er et par skridt foran.

Da intuitiv virksomhedsrådgivning tager afsæt i lige præcis din virksomheds situation, er den ikke branchebestemt. Jeg har kunder fra flere forskellige brancher, lige fra underholdningsbranchen, til detail og rederi. Vigtigst er det, at du er åben for nye input og er forandringsparat.

Book en tid

top