Rekruttering, ansættelser og udviklingssamtaler

Skal du ansætte og mangler du input til kvalifikationskravene for din næste medarbejder? Har du brug for hjælp til rekruttering og er i tvivl om dit behov? Har du brug for input og sparring ved de årlige udviklingssamtaler? Har du udfordringer i dit medarbejderteam? Intuitiv sparring kan være løsningen.

Jeg hjælper dig med at rekruttere de rigtige medarbejdere

Som virksomhedsejer og -leder er medarbejderne et af dine største aktiver. Det er derfor vigtigt, du har de rette folk om bord. At de er personligt motiverede og samtidigt føler sig som en del af teamet. Som leder er det derfor vigtigt, hvordan du investerer ift. dine medarbejdere og deres faglige og til dels personlige udvikling.

Igennem min praksis hjælper jeg mine kunder med at rekruttere de mest hensigtsmæssige kandidater, da ikke alt kan læses i en ansøgning, og jeg deltager således igennem hele rekrutterings- og ansættelsesprocessen.

Løbende udvikling af team og medarbejdere

Jeg hjælper løbende med sparring omkring konkrete medarbejdere, konfliktsituationer eller dynamikken i teamet. Enkelte ledere har tilbudt deres medarbejdere intuitiv sparring, som led i MUS-samtalerne, til stor glæde for både den enkelte medarbejder og virksomheden.

Book en tid

top