Personlig udvikling – fremtidigt potentiale

Går du og funderer over spørgsmål omkring livets forhold? Er du i tvivl om, hvem du er, hvem og hvad du er skabt til at bruge livet med? Føler du dig ensom? Ved intuitiv rådgivning kan du får svar på det, som livet har budt dig op til nu, forstå sammenhængen med, hvor du står i dit liv nu, og hvad der ligger af fremtidige potentialer.

Min intuitive rådgivning – Hvor du kommer fra, og hvor du er på vej hen?

Jeg møder ofte personer i min praksis, som på trods af alt på ydersiden virker godt, og som har alt det, de måtte ønske sig, ikke er glade. De kan ikke altid sætte en finger på, hvad det er. På den anden side, møder jeg også ofte mennesker, som synes, at livet har gået dem imod, lige siden de kom til verden. Fælles for os alle er, at der er en dybere mening med de erfaringer og oplevelser, vi går igennem. De har et formål og en læring, som vi ikke altid er bevidste om.

Ved at bruge intuitiv rådgivning, kan vi komme i dybden med disse læringer og formål, og gøre dig bevidst om, hvad du kommer fra og hvor du er på vej hen. Ofte vil dette være et forløb over længere periode, hvor vi har respekt for, hvor meget information du kan rumme ad gangen, og hvordan du kan implementere det i hverdagen.

top