Karriererådgivning – Jeg støtter dig gennem processen

Gennem intuitiv karriererådgivning giver jeg dig input på, hvor du er på vej hen, og hvilke sider af dig selv, skal udvikles, for at komme videre til næste trin i din karriere.

Jeg giver dig et skub i den rigtige retning

Står du ved en skillevej når det komme til din karriere? Er du mellem job, og ved ikke, hvad næste skridt er? Har du drømmejobbet, men føler alligevel, at du ikke arbejder med din fulde potentiale? Gennem intuitiv karriererådgivning kan jeg give dig et skub i den rigtige retning.

Vi kender det, at vi nogle gange bliver i tvivl, om vi har truffet det rigtige valg ift. vores job eller karriereretning. Når vi føler, vi ikke rigtig kan komme videre op af karrierestigen, eller vi lige pludselig får revet mulighederne fra os. Vi kan føle os fortabte, usikre eller endda nysgerrig på, hvad universet så har i ærmet til os.

Jeg kan samtidigt hjælpe dig med at gennemgå dit CV og ansøgning, og hjælpe dig ift. fremtidige samtaler. Det er vigtigt, at du selv er åben for at høre sandheden. Til gengæld, kan jeg også være med til at støtte dig og “holde dig i hånden” igennem processen.

Book en tid

top