Intuitiv rådgivning for klarhed og fremdrift

Intuitiv rådgivning kan være en stor hjælp i de situationer, hvor du føler, at du mangler klarhed eller er i tvivl om, hvilke veje du skal vælge.

Intuitiv rådgivning for virksomheder og privatpersoner

Om du er leder, ejer af en virksomhed eller privatperson er underordnet, for i bund og grund er vi alle mennesker, som løbende i vores arbejde og liv vil stå overfor vejkryds og uklare situationer – vi kan endda være splittet mellem vores rationalitet og intuition.  Det er her intuitiv coaching og sparring kommer ind.

Jeg hjælper løbende virksomheder  i deres aktuelle situationer, bl.a omkring, men ikke begrænset til:

Jeg hjælper løbende privatpersoner i deres aktuelle situationer, bl.a.omkring, men ikke begrænset til:

Coaching og sparring efter behov

Intuitiv rådgivning er noget du kan bruge løbende. Livet er så foranderlig for tiden, at nye muligheder og situationer opstår konstant, og især når vi begynder at arbejde aktivt med os selv. Du kan til enhver tid booke en coaching-session.

Book din tid her

Nogle virksomheder og privatpersoner vælger et længere coachingforløb, hvor jeg agerer sparringspartner og støtter dem igennem en svær transformationsproces.

Andre kunder bruger mig spontant i løbet af månederne for at få opfriskende input, ny energi og sparring i deres daglige valg. Du vurderer selv, hvor ofte du vil gøre brug af mine evner og input, da det er vigtigt, du selv føler, at du er klar.

Jeg arbejder ud fra begrebet: “keep it simple”. Mit ønske er at give dig indblik i din nuværende situation. Jeg vil støtte dig i at lytte til din egen intuition og identificere din livsmål og dine co-creater powers. Du får mulighed for at opklare, afmystificere eller bearbejde tidligere situationer og hændelser, som kan virke hæmmende for dine fremtidige muligheder.

Jeg er autentisk og realistisk. Tro mod at sige det som jeg ser, fremfor at pakke noget ind eller fortælle dig, det du gerne vil høre. Du vil også møde empati og humor, og rummelighed. Jeg ser på dig som det hele menneske du er og sætter ud fra det realistiske mål, der tager hensyn til, at vi lever i 2019.

Praktiske oplysninger

Der er afsat 75 minutter til hver session. Under sessionerne får du inspiration og sparring til alt fra, hvordan du kommer videre i din karriere, hvilke sider af dig selv du vil udvikle, til hvordan du som leder får mere retning og handlekraft. Sessionerne er en blanding af klassisk coaching, intuitiv sparring og visualisering af muligheder via tegninger.

Det er også vigtigt for mig at understrege, at det er altid dit eget ansvar, om og hvordan du handler – apropos co-creating powers. Det er derfor vigtigt, at du giver dig selv tid til at mærke efter, og kun vælger at tage de input med, du føler, er væsentligt for dig i øjeblikket.

Mine sessioner foregår som regel over telefon/FaceTime/Skype eller på Willemoesgade 10, st. tv., i København. Hvis du vil have, at jeg kommer ud til dig eller din virksomhed, finder vi en løsning.

Internationale kunder

Jeg hjælper også kunder internationalt, bl.a. USA, Tyskland, Frankrig, Holland, Rumænien og UK. Sessioner med udenlandske kunder sker oftest via Skype eller FaceTime.

top