Intuitiv rådgivning for klarhed og fremdrift

Intuitiv rådgivning kan være en stor hjælp i de situationer, hvor du føler, at du mangler klarhed eller er i tvivl om, hvilke veje du skal vælge.

Jeg hjælper løbende virksomheder  i deres aktuelle situationer, bl.a omkring, men ikke begrænset til:

Jeg hjælper løbende privatpersoner i deres aktuelle situationer, bl.a.omkring, men ikke begrænset til:

Book din tid her

Hvorfor intuitiv rådgivning og coaching?

Om du er leder, ejer af en virksomhed eller privatperson er underordnet, for i bund og grund er vi alle mennesker, som løbende vil stå overfor vejkryds og uklare situationer.

Du får mulighed for at opklare, afmystificere eller bearbejde tidligere situationer og hændelser, som kan virke hæmmende for dine fremtidige muligheder.

Du kan komme een gang eller vælge et længere coachingforløb, hvor jeg agerer sparringspartner og støtter dem igennem en svær transformationsproces. Mit ønske er at give dig indblik i din nuværende situation og støtte dig i at lytte til din egen intuition.

Praktiske oplysninger

Der er afsat 75 minutter til hver session. Sessionerne er en blanding af klassisk coaching, intuitiv sparring og visualisering af muligheder via tegninger.

Jeg arbejder ud fra begrebet: “keep it simple”Jeg er autentisk og realistisk. Tro mod at sige det som jeg ser, fremfor at pakke noget ind eller fortælle dig, det du gerne vil høre. Du vil også møde empati og humor, og rummelighed. Jeg ser på dig som det hele menneske du er.

Det er også vigtigt for mig at understrege, at det er altid dit eget ansvar, om og hvordan du handler. Det er derfor vigtigt, at du giver dig selv tid til at mærke efter, og kun vælger at tage de input med, du føler, er væsentligt for dig i øjeblikket.

Mine sessioner foregår som regel over telefon/FaceTime/Skype eller på Willemoesgade 10, st. tv., i København.

Hvis du vil have, at jeg kommer ud til dig eller din virksomhed, finder vi en løsning.

Internationale kunder

Jeg hjælper også kunder internationalt, bl.a. USA, Tyskland, Frankrig, Italien, Holland, Rumænien og UK. Sessioner med udenlandske kunder sker oftest via Skype eller FaceTime.

top