Clairvoyant rådgivning for fremdrift og udvikling

Jeg arbejder kognitivt ved at give dig intuitive beskeder og informationer omkring, hvor du eller din virksomhed er på vej hen. Derved rykker jeg ved de skyklapper eller overbevisninger, som forhindrer fremdrift og udvikling.

Intuitiv rådgivning i enkelt session eller i et forløb

Fælles for mine ydelser er, at det kan foregå som enkeltsession eller et længere forløb. Alt afhængigt af dybden og det du vil opnå. Det er vigtigt, når intuitiv rådgivning opsøges, at der er en form for åbenhed for forandring og at du er villig til at høre sandheden.

Da beskederne er individuelle og tager afsæt i dit eller virksomhedens DNA, er det ikke muligt at pakke noget ind eller fordreje informationerne. Til gengæld får du mulighed for at få afklaret eventuelle tvivl omkring konkrete hændelser og situationer.

Mulighederne er mange, når du opsøger intuitiv rådgivning. Afhængig af udbyderen, kan du få hjælp til alle områder af dit liv. Med baggrund i min erhvervserfaring og det der personligt driver mig, har jeg valgt at tilbyde følgende typer intuitiv rådgivning:

Flerårigt coachingforløb eller inspirationsmøder efter behov

Mange af mine kunder vælger et længere coachingforløb på måske halvandet til to år, hvor jeg er agerer sparringspartner og støtter dem igennem en svær transformationsproces.

Andre kunder bruger mig spontant nogle gange om året for at få opfriskende input, ny energi og sparring. Du vurderer selv, hvor ofte du vil gøre brug af mine evner og input, da det er vigtigt, du selv føler, at du er klar.

Jeg hjælper dig til at træffe hensigtsmæssige beslutninger

Under mine sessioner får du leveret en række redskaber til at gennemleve transformationsprocessen og jeg giver dig blik for fremtidsperspektiverne. Disse input vil hjælpe dig med at træffe de mest hensigtsmæssige beslutninger på baggrund af din egen og din virksomheden fulde potentiale. Samtidigt får du (gen)lært at bruge og styrke din egen intuition.

Jeg stiller mig til rådighed med mine erfaringer, min intuition og mit klarsyn, men det er altid dit eget ansvar, hvordan du vælger at handle på baggrund af disse input. Det er derfor vigtigt, at du giver dig selv lov og tid til at mærke efter.

Sessioner af 75 minutters varighed

Der er sat 75 minutter af til hvert session. Sessionerne foregår typisk i mine lokaler på Amagertorv i København. Såfremt du har et ønske om, at jeg kommer ud til dig og din virksomhed, er dette også muligt efter aftale.

Internationale kunder

Jeg betjener i øjeblikket kunder i USA, Tyskland, Frankrig, Holland, Rumænien og UK. De fleste af mine sessioner er ansigt til ansigt. Jeg arrangerer derfor typisk flere møder ad gangen i forbindelse med mine udenlandsrejser. Ellers benytter udenlandske kunder sig af muligheden for sessioner via Skype eller FaceTime.

Telefonsessioner

Som udgangspunkt tilbyder jeg ikke telefonsessioner med mindre andet er aftalt.

top