Intuitiv rådgivning for klarhed og fremdrift

Intuitiv rådgivning kan være en stor hjælp i de situationer, hvor du føler, at du mangler klarhed eller er i tvivl om, hvilke veje du skal vælge.

 

 

Intuitiv rådgivning for virksomheder og privatpersoner

Om du er leder, ejer af en virksomhed eller privatperson er underordnet, for i bund og grund er vi alle mennesker, som løbende i vores arbejde og liv vil stå overfor vejkryds og uklare situationer – vi kan endda være splittet mellem vores rationalitet og intuition.  Det er her intuitiv coaching og sparring kommer ind.

Jeg hjælper løbende virksomheder  i deres aktuelle situationer, bl.a omkring, men ikke begrænset til:

Jeg hjælper løbende privatpersoner i deres aktuelle situationer, bl.a.omkring, men ikke begrænset til:

 

Coaching og sparring efter behov

Intuitiv rådgivning er noget du kan bruge løbende. Livet er så foranderlig for tiden, at nye muligheder og situationer opstår konstant, og især når vi begynder at arbejde aktivt med os selv. Du kan til enhver tid booke en coaching-session.

 

Book din tid her

 

Nogle virksomheder og privatpersoner vælger et længere coachingforløb, hvor jeg agerer sparringspartner og støtter dem igennem en svær transformationsproces. Andre kunder bruger mig spontant i løbet af månederne for at få opfriskende input, ny energi og sparring i deres daglige valg. Du vurderer selv, hvor ofte du vil gøre brug af mine evner og input, da det er vigtigt, du selv føler, at du er klar.

 

Praktiske oplysninger

Der er afsat 75 minutter til hver session. Under sessionerne får du inspiration og sparring til alt fra, hvordan du kommer videre i din karriere, hvilke sider af dig selv du vil udvikle, til hvordan du som leder får mere retning og handlekraft. Sessionerne er en blanding af klassisk coaching, intuitiv sparring og visualisering af muligheder via tegninger.

Det er også vigtigt for mig at understrege, at det er altid dit eget ansvar, om og hvordan du handler – apropos co-creating powers. Det er derfor vigtigt, at du giver dig selv tid til at mærke efter, og kun vælger at tage de input med, du føler, er væsentligt for dig i øjeblikket.

Mine sessioner foregår som regel i Willemoesgade 10, st. tv., i København, men hvis du vil have, at jeg kommer ud til dig eller din virksomhed, finder vi en løsning.

 

Internationale kunder

Jeg hjælper også kunder internationalt, bl.a. USA, Tyskland, Frankrig, Holland, Rumænien og UK. De fleste af mine sessioner er ansigt til ansigt. Sessioner med udenlandske kunder sker desuden via Skype eller FaceTime.

top