Rucsi Sarbu – Intuitive kompetencer

Mit hovedformål er at hjælpe så mange som muligt med at træffe autentiske beslutninger både på arbejde og privat, med fokus på at skabe og udvikle et stærkere personlig fundament.

 

 

Jeg arbejder ud fra begrebet: “keep it simple”

Mit ønske er at give dig indblik i din nuværende situation, og vise dig vejen til, at du som individ kan vokse – om du er virksomhedsejer, leder eller privatperson.

Jeg vil støtte dig i at lytte til din egen intuition og identificere din livsmål og dine co-creater powers. Du får mulighed for at opklare, afmystificere eller bearbejde tidligere situationer og hændelser, som kan virke hæmmende for dine fremtidige muligheder.

Jeg er autentisk og realistisk. Tro mod at sige det som jeg ser, fremfor at pakke noget ind eller fortælle dig, det du gerne vil høre. Du vil også møde empati og humor, og en “keep it simple” tilgang. Jeg ser på dig som det hele menneske du er og sætter ud fra det realistiske mål, der tager hensyn til, at vi lever i 2019.

Læs mere om mine ydelser

 

Men hvem er jeg egentlig?

Personligt har jeg selv været igennem transformationen. Processen med at ”genfinde” mine intuitive evner fik mig til at forstå, at min akademiske og kulturelle baggrund samt opvækst, livserfaringer, stærke meninger og overbevisninger, ikke var nok til at aktivere mit livsmål eller at få mig til at føle mig fri, og autentisk i mit liv.

Fagligt har jeg en kandidatuddannelse inden for Sociologi fra 2007, og har siden 2005 arbejdet med udviklingsprojekter og organisatoriske opgaver i den offentlige, private og frivillige sektor i Danmark og i udlandet.

Jeg har arbejdet som selvstændig intuitiv rådgiver siden 2014. Mit fokus er at udvide den enkeltes og den kollektive bevidsthed om koblingen mellem logik og intuition og vores egen evne til at skabe vores liv. Samtidig er jeg stærkt drevet til at gå på opdagelse i spirituel sociologi og udforske netop sammenspillet mellem menneske og Universet, og formidle dette i en let og tilgængelig form.

Vil du læse mere om min faglige baggrund, så er Linkedin lige stedet.

top