Referencer

Intuitiv rådgivning er ikke nødvendigvis for alle. Det er derfor vigtigt, at du mærker efter, om det er noget for dig eller din virksomhed. Nedenstående kan du læse, hvad andre kunder har erfaret.

“Stor tak for dit klarsyn og din hjælp”

Jeg måtte lige sige dig en stor stor tak for din måde at gribe tingene an på – dit klarsyn, din indforståelse, din hjælp og dine fine forklaringer, som gør at livet kan leves med større indsigt og blive mere givende og berigende. Det er virkelig en STOR gave, at vi fik lov til at møde dig.

Du kan formidle budskaber og vejledninger, så vi formår at arbejde videre med dem istedet for at “kæmpe imod” tiden, og med en uforstålighed, vi ikke formår at gøre noget ved alligevel.

Der er jo mange veje til Rom, og det er ikke nødvendigvis fordi du har sagt det eller at universet har forsøgt at give os den besked, at vi SKAL følge den vej slavisk. Men det er netop en åbning og en mulighed for at åbne os op for de impulser og de energier der er på vores vej – og det er simpelthen så stort! OG så er du også en vild god coach, fordi du forstår at få det bedste frem i os, så vi får LYSTEN til at arbejde videre med de unikke talenter hver og en af os er født med.

Helene S. /Entreprenør, Danmark/Italien

“En samarbejdspartner, der skaber værdi i alle relationer”

Rucsi Elena Sarbu er en samarbejdspartner, som skaber værdi i alle relationer. Oplevelsen af ​​denne coaching gør det muligt for folk at starte livsrejser, udforske personlige udfordringer og finde nye løsninger på arbejdspladsen. Grundlaget er kendskab til sociale og psykologiske mønstre kombineret med et klart og struktureret indtryk af mennesket i fokus. En livsoplevelse!

Mette Laursen /CEO, LinKS, Danmark

“En proces, der har styrket min energi”

Rucsi har givet mig indsigt i min prioritering af opgaver og guidet mig i de beslutninger, jeg har stået overfor, så jeg har kunnet bruge mine ressourcer mest hensigtsmæssigt. En proces, der har styrket min energi og åbnet nogle nye perspektiver.

Peter Lyngdahl /Stifter, Lyngdahl Musik Forlag, Danmark

“Rucsi hjalp mig i ansættelsesproceduren”

Rucsi’s intuitive evaluering af dynamikken på vores arbejdsplads og den type person, der ville trives i vores miljø, gjorde forskellen. Hendes deltagelse før, under og efter ansættelsesprocessen hjalp mig med at finde den rette match ikke kun for organisationen, men for medarbejderne.

John Quinn Meinertz, /CFO, American Cruise-Aid Logistics Inc., USA

“Jeg fik ro og overskud til at gå efter et nyt job”

Jeg følte at jeg stod ved et vejkryds i min karriere. Jeg havde et virkelig godt job i et privat konsulentfirma, men min trivsel var ikke længere til stede. Gennem mit netværk blev jeg introduceret til Rucsi. Udbyttet af en coaching-sessionen var, at jeg blev bekræftet i, at de overvejelser, jeg havde gjort, var den rigtige for mig. Jeg fik ro og overskud til at gå efter et nyt job, da muligheden bød sig. Rucsis vejledning betød, at jeg både i ansøgningen og ved samtalen var fuldt ud klar over, hvorfor jeg ønskede dette særlige skift. Og jeg fik jobbet!.

Mette G. /Seniorkonsulent, Danmark

“Rucsi satte ting i perspektiv og gav mig klarhed”

For mig personligt satte Rucsi ting i perspektiv og gav mig klarhed. Hun vil ikke fortælle dig, hvad du skal gøre, men vil give dig retningslinjer. I sidste ende er det op til dig selv, hvad du gør med det. For mig gav det mig ny energi til at starte nye eventyr.

Elsemarie Harting /Studerende, Holland

top