Januar kanalisering – et nyt fællesskab har set dagens lys

Lørdag den 26. januar kunne vi slå dørene op til et forum, hvor nye energier blev skabt, hvor det var tilladt at stille spørgsmål til alt og hvor intuitive input kunne fordøjes sammen. Ja, et nyt fællesskab blev til.

Stemningen kan ikke beskrives med ord, da det var et unikt oplevelse, men det var klart ikke, hvad jeg selv havde forventet – det var mere end det.

Aldersspredningen var fra 20’erne til 50’erne, og endda med et par stykker under de 10 år. Stemningen var let, og folk mødtes i en umiddelbar ligeværdighed, hvor ego’et var blevet efterladt derhjemme, og hvor forskellen mellem faglige titel, økonomiske status og politisk tilholdssted ikke var til at spore. For en stund var vi alle helt lige.

På trods af, at stolene var blevet sat flot op på ræd og række og alt så fint og ordentligt ud, endte vi med at sætte os på gulvet, hvor vi alle kunne komme i øjenhøjde (nogle ville endda bruge ordet grounding).

Og så gik tiden ellers i stå – føltes det som.  En unik tidslomme, hvor pludselig var der gået 1,5 time, og ingen havde bemærket det. Eller som en af deltagerne sendte som inspiration efterfølgende (en attribute til Walt Whitman): “We were together. I forget the rest.”

En kort overblik dagens tema:

Fortællingerne er mange fra dagen, men jeg vil lade det være op til de som deltog at sætte deres egne ord på det. En ting er sikkert: den månedlige kanalisering og foredrag er kommet for at blive.

Det er med ønsket om at skabe et fællesskab, hvor vi kan være os selv og hvor vi kan hente ny inspiration og energi ift. de aktuelle samfundsforandringer – Ligesom “i gamle dage”. Altså rigtig gamle dage, hvor man mødtes under træets krone, og nyt viden blev delt og en hel ny samfund blev skabt.

Der er nu allerede tilmeldte til februar foredraget, ligesom der er åbnet for den engelske udgave.

top