Events – Møder / Workshops / Inspiration

Når først vi begynder at interessere os for at arbejde med vores intuition, er der et helt ny verden at udforske. Hold dig opdateret omkring aktuelle foredrag og møder.

Fællesmøder – saml din tribe / dit fællesskab til et snak om …

Jeg holder løbende inspirationsmøder, omkring sammenspillet mellem os som mennesker, og det vi kalder universet. Oftest har arrangøren et ønske til udgangspunkt. Resten kommer via intuition og det er er aktuelt for dagen/gruppen af deltagere.

Disse møder opleves som et trygt forum, hvor nysgerrigheden omkring intuition, energier, og egen personlig udvikling kan bliver imødekommet. Oftest vil nedenstående spørgmål bliver besvaret:

Hvad er spiritualitet og hvad er intuition (gerne i arbejdssammenhænge)? Hvordan hænger vores krop, sjæl og sind sammen? Hvordan påvirker vi hinanden? Hvordan påvirkes vi af udefrakommende faktorer? Og ikke mindst, hvad betyder det egentlig al den snak omkring den nye og gamle verden vi lever i?

Stemningen er før blevet beskrevet som: Et sammenspil mellem seriøsitet og humor. Nede på jorden. Det indviklet bliver gjort tilgængelig og let at forstå. Opløftende.

Pris: 500,00 kr./person. – min. 4 deltagere.

Varighed: 2-3 timer

Praktisk:  Jeg kommer gerne ud til jer, om det er på arbejdspladsen eller i har en tribe-aften derhjemme. Nogle har brugt det som en aftensarrangement, andre som et team-arrangement på arbejdet, mens andre som en brunch sammenkomst – mulighederne er mange.

Skriv til mig på rs@rucsisarbu.com omkring ønsker og bookning.

Betaling via MobilePay 388380 ved endelig bookning af arrangement.

___

Gæsteunderviser på: Bindevævsterapeut-uddannelsen

Hos Akademi for Bindevævterapi, udbydes bindevævsterapisuddannelsen.

Med bindevævsterapisuddannelsen har du et grundigt fundament til at aflæse kroppen for mulige årsager til problemer. Og du vil få unikke redskaber til at løse dem. Du får mulighed for at blive R.A.B. godkendt registreret alternativ behandler.

Metoden hjælper ikke bare lokalt, men påvirker hele kroppen fysisk og energetisk og i bindevævets følelsesmæssig hukommelse. Som behandler kan du hjælpe dine klienter til en ny og bedre udgave af sig selv med din berøring. Med denne kropsterapi går du aldrig over grænsen, men er katalysatoren, der giver klienten mulighed for at hele sig selv.

På uddannelsen vil jeg bl.a. give dig sparring og redskaber inden for personlig udvikling og netop den individuelle forandring det medbringer når vi begynder at arbejde bevist med kroppen sindet og sjælen.

Læs mere om uddannelsen her: www.bindevaevsterapi.dk

___

Passer ovenstående ikke dit nuværende behov, kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder vi kan skabe målrettet dig eller din virksomhed.

top