Events – Foredrag / Workshops / Inspiration

Månedlig intuitivt indblik – Kanalisering og foredrag

Det er ikke til at undgå at se, at samfundet er mere omskiftelig end aldrig før. For nogle af os er det en kærkommen forandring, mens det for andre frembringer en følelse af indre kaos og katastrofe. Det er der en grund til.

Jeg får løbende budskaber og billeder på samfundstemaer i mine sessioner. Det og meget mere vil jeg gerne belyse i disse måneds-kanaliseringer, hvor vi vil bliver guidet i, hvad vi skal forholde os til og hvordan.

Kanalisering er for alle og tjener det formål, at videregive budskaber til kollektivet. Kanaliserede budskaber er viderebringelse af energi fra et højere bevidsthedniveau, der transformeres til ord, for at vi kan modtage og forstå det i vores fysiske bevidsthed. Denne energi/disse ord indeholder viden, der kan inspirere os i vores hverdag (personligt som samfundsmæssigt) – kærlig viden og ikke ud fra frygt.

Formål med disse månedlige foredrag:  

  • Afmystificering af “det alternative”
  • Afklaring af hvad vi står overfor lige nu
  • Viderebringe Universets budskaber og nye energier
  • Åbning af intuition
  • Muligheden for at møde ligesindede

Generel agenda for foredraget: Kanalisering i ca. 45 min. og derefter spørgmål – kollektive og ikke personlige spørgmål. Emnerne vil variere og handle om det, som er aktuelt her og nu. Vi vil berøre måneden der er gået, og få indsigter til måneden der kommer.

Hvornår: Sidste lørdag i måneden – 26/1, 23/2 30/3, 27/4, 25/5, 29/6, 27/7, 31/8, 28/9, 26/10, 30/11, 28/12, samt 25/1 2020

Tid: kl. 13.00 – 15.00

Sted: Skindergade 26, 1. sal, 1159 København K. – tryk på hos Soul Fitness

Pris: 175,00 kr.

Betaling foregår ved tilmelding online. Oplever du problemer med online tilmelding, kontakt mig på rs@rucsisarbu.com, og vi løser det.

 

Tilmed dig her

 

Der er plads til 30 i nuværende lokale, hvorfor tilmelding er aktuelt. Overstiger interessen de antal pladser der er, vi vil finde en større lokale fremadrettet.

Glæder mig til at se jer.

Fra februar 2019, også på engelsk hver sidste lørdag i måneden, kl. 16.00-18.00.

___

Passer ovenstående ikke dit nuværende behov, kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder vi kan skabe målrettet dig eller din virksomhed.

top