Hvad er CREATEshop?

Vil du starte din egen virksomhed? Eller har din eksisterende virksomhed brug for nyt liv?

CREATEshop er en workshop hvor du kan lære hvordan du kan gøre en forskel, tiltrække kunder og hjælpe flere mennesker. Uanset om du ønsker at tilpasse din purpose, opstarte din virksomhed – eller tilpasse din nuværende, er dette stedet, hvor du kan vokse og skabe en ny tilgang til selvstændighed – med et twist. 

“Det handler ikke om, hvad vi gør, men om HVORDAN vi gør det, og med hvem.”

– Rucsi Sarbu

Hvorfor har vi skabt CREATEshop?

Vi har selv taget springet og skabt vores egne virksomheder og vi ønsker at hjælpe og guide dig i din rejse. Vi kender til, hvordan det føles at holde sig selv tilbage i frygt for f.eks.:

“HVORDAN” er der hvor de fleste af os sidder fast. Vi tager et skridt fremad, og så opstår forvirringen. Vi bliver overvældet og der opstår tvivl, som stopper processen og så søger vi tilbage til vores komfortzone. Nu er det tid til at give slip på de gamle mønstre – det er tid til at komme ud af din komfortzone!

Hvis du har et ønske om at opstarte din egen virksomhed, men du har holdt dig selv tilbage, eller har brug for en reetablering af din nuværende virksomhed – så er CREATEshop for dig!

Hvem kan deltage?

Det eneste krav er at du skal have viljen og lysten til at udvikle dig. Vi er her for at hjælpe dig – og vi holder det kort, enkelt og præcist. Vi fokuserer på de mest effektive tilgange for at gøre din transformation og proces let og sjov. 

Hvor end du er i din proces lige nu, er præcis hvor du skal være. Vi glæder os til at tage imod dig.

Vi havde den store fornøjelse at deltage i Rucsi og Pernilles kursus CREATEshop i maj måned. Som nystartet virksomhed oplevede vi, at seminaret gav os mange vigtige spørgsmål, som satte gang i tanker og snakke, som vi haft stor glæde af siden.

Rucsi og Pernille er meget strukturerede og professionelle i deres tilgang, samtidig med at det er tydeligt, de indeholder den empati og forståelse for det hele menneske, der gør at seminaret virker på både det personlige og arbejdsmæssige plan.

Et af de vigtigste emner vi vil fremhæve fra seminaret er, at der bliver foretaget det nødvendige arbejde med at “rydde op” i gamle dynamikker og mønstre, på det private plan, således at der ikke står noget i vejen for det arbejdsliv man ønsker at skabe. Dette gælder hvad end man er alene om sit firma eller indgår et partnerskab. Vi vil på det varmeste anbefale CREATEshop med Rucsi og Pernille. 

– Gry, Sys & Ghita – individuelt selvstændige, og nu i gang med et fælles projekt

 

CREATEshop tilgangen:

CREATEshop er delt op i tre moduler. Vi fokuserer på: 1) Lær at ændre mentale mønstre; penge og skabelse din virksomhed. 2) Bliv klog på dine egne medskabende kompetencer, styrker og din personlige udvikling. 3) Lær hvordan du differentierer din virksomhed og tiltrækker din målgruppe.

 

Detaljer:

Holdene er små (op til 6 deltagere), så vi kan guide dig bedst muligt og sørge for du går derfra med en simpel plan, klar til at eksekvere:

CREATEshop deltagerpris: 7.500 DKK

 

Tilmelding og betaling:

Efter at have afholdt første workshop i sommeren 2019, med stor succes, glæder vi os til at byde dig velkommen når vores nye hold åbner op i efteråret 2019:

 

            


Nye datoer på vej…

Book nu           


Betaling via MobilePay eller kontooverførsel. Efter bekræftelse af registrering modtager du yderligere information om sted og andet relevant info omkring workshoppens dage. Hele beløbet betales ved tilmelding.

Hvis datoerne for den nuværende CREATEshop ikke passer i din kalender, eller hvis du har andre forespørgsler, så tøv ikke med at kontakte os:  rs@rucsisarbu.compernille@pernilleklarskov.com.

 

Facilitatorer:

Rucsi Sarbu (Intuitiv Virksomhedsrådgiver, Livscoach & Sociolog indenfor Spiritualitet) & Pernille Klarskov (Branding & Kommunikations Rådgiver)

___________________________

CREATEShop Community

Er et fællesskab dedikeret til os alle, der elsker til at være selvstændige og ønsker at gøre det til et sjovt og berigende liv. 

Vi ønsker at motivere hinanden til at tage store og modige skridt, der ikke nødvendigvis er rationelle valg. Vi ønsker at hjælpe hinanden til at tage springet, idet vi ved, at vi ikke er alene. Samt ønsker vi sparring til etablerende selvstændige, der søger nye energier og fællesskaber. 

Bliv en del af fællesskabet på Instagram.

top