CREATEshop – at være selvstændig i en ny æra

CREATEshop er en workshop hvor du kan lære hvordan du kan gøre en forskel, tiltrække kunder og hjælpe flere mennesker – med en twist. Uanset om du ønsker at opstarte din virksomhed – eller tilpasse din nuværende, er dette stedet, hvor du kan tilegne dig en ny tilgang til selvstændighed. 

Formålet er:

Sprog: Dansk/Engelsk

Målgruppe: Selvstændige. Eller folk der gerne vil være selvstændig, men mangler input.

HvorWillemoesgade 10, st. tv, 2100 København (indtil nye lokaler findes)

Deltagerpris: 1.450 DKK/pers. (max. 6 pers.) – ca. 2,5 timer

Book nu

Hvorfor CREATEshop?

Jeg har selv taget springet og skabt egne virksomhed, under nogle af de sværeste forhold i livet. Jeg ønsker at hjælpe og guide dig i din rejse, og tilbyde dig, det jeg manglede i min proces mod selvstændighed og succes. 

Workshoppen er en koncentreret gennemgang af de værkstøjer jeg har brugt/bruger stadig, som du selv kan arbejde videre med. Disse vil samtidigt hjælpe dig med at navigere i de udfordringer du kan møde i disse nyere energier og til tider utilregnelige hverdag. 

Denne workshop lægger op til, at du kan arbejde videre med din virksomhed selv, via de intuitive arbejdsgrupper eller eventuelle individuelle sessioner.

Vi havde den store fornøjelse at deltage på kurset CREATEshop i maj måned. Som nystartet virksomhed oplevede vi, at seminaret gav os mange vigtige spørgsmål, som satte gang i tanker og snakke, som vi haft stor glæde af siden.

Rucsi er meget struktureret og professionel i sin tilgang, samtidig med at det er tydeligt, hun indeholder den empati og forståelse for det hele menneske, der gør at seminaret virker på både det personlige og arbejdsmæssige plan.

Et af de vigtigste emner vi vil fremhæve fra seminaret er, at der bliver foretaget det nødvendige arbejde med at “rydde op” i gamle dynamikker og mønstre, på det private plan, således at der ikke står noget i vejen for det arbejdsliv man ønsker at skabe. Dette gælder hvad end man er alene om sit firma eller indgår et partnerskab. Vi vil på det varmeste anbefale CREATEshop. 

– Gry, Sys & Ghita – individuelt selvstændige, og nu i gang med et fælles projekt

               

top