2019 handler om mere autencitet i dit (arbejds)liv

Som de kloge siger, fremtiden er nu: hvis du vil opnå det du ønsker dig for fremtiden, må skridtene tages i nuet.

Og oftest er det her de fleste af os går i stå, for vi kan ikke altid overskue at foretage ændringer, at lade ændringer ske, eller når forandringerne overgår os, især når samfundet er i konstant transformation, som det har været de sidste seks år plus.

I en verden, hvor alt er omskifteligt, og de gamle ”patriarkalske” energier bliver forstyrret af de mere ”feminine” energier, så ser vi også en stigning i, at det ”vi plejer at gøre” ikke fungere optimalt længere. Men hvad fungerer så?

Det er tid til at blive mere og mere bevidste omkring vores livsmål og formål, samt de valg og muligheder der i vores liv. At vi stopper op og er tilstede i det vi vælger – for vi er vores egne CO-CREATORS.  

Der er mange muligheder, og et sted at starte, er dette sparringsværktøj.

Jeg håber, at du vil bruge tid på at (re)kalibrere eller revurdere dit (arbejds)liv. Dette både:

  • hvis du som nyuddannet skal finde dit ståsted blandt alle de andre fantastiske med-kandidater
  • hvis du er imellem jobs
  • hvis du skal genfinde dig selv efter mange år på arbejdsmarkedet, eller
  • hvis blot du vil tjekke, at du har dig selv med

Vil du gerne have mere information på området, brug internettet / dit netværk og gå på opdagelse i de mange fantastiske teoretikere og motivational speakers.

Et bud er disse links, omkring at tage lederskab og at finde din mening i livet. Det er et spørgsmål om at finde de inspirationskilder som taler til netop dig.

God fornøjelse!

top